Skip to main content

Beauty dagje met deze kleine? want moeders moet voortaan op haar huid passen ;).. 

Dus hierbij een hele kleine blog over mijn huid.. bloggen: iets wat echt niet mijn ding is?!!
Ik maak liever foto’s, maar ik zal mijn best doen om mijn ervaring te “delen” ..
Een paar maanden geleden heb ik een afspraak gemaakt bij Huidinstituut Taiger .

Ik heb echt vaak roodheid en irritatie op mijn gezicht die ineens ontstaat??, super irritant! 

Ik vond het altijd wel prima om niks te doen aan mijn huid omdat ik weinig last heb van rimpels..
Tot ineens mijn huid wekelijks begon te irriteren. Bij Taiger heb ik een huidscan gekregen en kwam er vooral uit dat mijn huid super gevoelig is en uit balans. Op aanraden van Taiger ben ik begonnen met QMS behandelingen, ze heeft me uitgelegd wat goed zou zijn voor mijn huid. Ik gebruik nu de deep cleansing en repair 3 complex (zie foto) waardoor mijn huid nu een stuk rustiger is. De roodheid is ook minder dus hoef ik nu ook minder te photoshoppen ?.. Ik ben al blij met het resultaat, maar heb nog wel wat behandelingen nodig om het helemaal fris te krijgen.

Mocht je zelf last hebben van roodheid, acne, rimpels of wat dan ook maak een afspraak voor een meet&treat €55,- bij hun. Ze maken dan een huidscan en passen meteen daar een behandeling op aan. Ook krijg je volledig advies over hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen.

Dikke aanrader!
De salon zit in Oirschot (Brabant).. @huidinstituut_taiger (Ik zal zo in mijn story het verschil laten zien zodat jullie ook zien dat ik niet zomaar iets verzin ;)) succes met jullie mooie huidjes.

*resultaat na 3 behandelingen en de deep cleansing  en repair 3 complex thuis.