Skip to main content

Doffe huid behandeling 

Doffe of vale huid 

Een doffe huid kan op verschillende manieren ontstaan. Een doffe huid kan er veelal voor zorgen dat iemand er minder gezond en een stuk vermoeider uitziet. Terwijl iemand met een stralende huid juist vaak jonger, gezonder en meer uitgerust oogt. Een doffe huid kan dan ook gezien worden als een huidprobleem waar veel mensen graag afscheid van nemen. De juiste behandelingen kunnen ervoor zorgen dat de huidconditie verbetert en de huid weer straalt. 

Hoe ontstaat een doffe huid? 

Het ontstaan van een doffe of vale huid kan diverse oorzaken hebben. Zo kan een ongezonde leefstijl in de vorm van roken, alcohol drinken, slechte voeding, stress of te weinig slaap een belangrijke factor zijn in het ontwikkelen van een doffe huid. De huid kan hierdoor tekorten aan voedingsstoffen ontwikkelen. Daarnaast kan verkeerde huidverzorging leiden tot een doffe huid. Wanneer de huid onvoldoende gehydrateerd wordt of wanneer dode huidcellen zich opstapelen doordat de huid onvoldoende geëxfolieerd (bijvoorbeeld door middel van een scrub of peeling) wordt, kan een doffe huid ontstaan. 

Doffe huid behandelen 

Een doffe huid kan ervoor zorgen dat u huid minder stralend en minder fris oogt. Daarom kan een doffe huid leiden tot onzekerheden. Huidinstituut Taiger kan door middel van verschillende specialistische behandelingen de conditie van de huid optimaliseren, zodat een doffe huid snel verleden tijd is. Behandelingen die effectief zijn voor het verhelpen van een doffe huid:

  • QMS Medicosmetics 
  • Dermapen / Meta therapie 
  • Microdermabrasie
  • Medische peeling 
  • Een combinatie van bovenstaande behandelingen

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en graag een afspraak inplannen voor een gratis intake? Klik hier voor het inplannen van een afspraak. 

Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook door te bellen naar 0499 32 34 53. Of mail naar info@taiger.nl