Skip to main content

Hoe werkt Meta Therapie

Meta Therapie is de methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Met Meta Therapie worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapie heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

Het resultaat

• uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit
• poriën worden fijner
• doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd
• algehele conditie van de huid verbeterd
• jongere en frissere uitstraling
• littekens na o.a. acne verminderen

Verleng de behandelresultaten van Meta Therapie

Tijdens de Dermatude Meta Therapie behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De subjectbles, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Door de Meta Therapie behandeling is uw huid extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt.
Voor optimaal resultaat is het van belang de geadviseerde producten thuis te gebruiken.

Hoe vaak?

Meta Therapie start in kuurverband van 4 – 6 behandelingen afhankelijk van de huidconditie.

Rimpelbehandelingen

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decollete, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

Erkend Meta Therapie specialiste

Meta Therapie mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapie specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. Huidinsitituut Taiger is door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapie Specialist. Voor de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.

Microneedling Dermatude meta therapie specialist
Oirschot, Boxtel, Moergestel, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Eindhoven