Skip to main content

Litteken behandeling 

Het ontstaan van littekentjes in het gezicht

Littekens kunnen ontstaan als gevolg van trauma, een operatie of acne. Vooral wanneer er sprake is geweest van ernstige vormen van acne, kunnen littekens een ongewenst gevolg zijn. Huidproblemen in de vorm van littekentjes in het gezicht kunnen zorgen voor minder zelfvertrouwen en als vervelend worden ervaren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om littekentjes te behandelen en ze te vervagen, waardoor ze minder opvallen en de huid egaler wordt. In sommige gevallen kunnen littekens zelfs volledig verdwijnen. 

Persoonlijk behandelplan voor het verhelpen van littekens 

Welke behandeling het meest geschikt is voor het behandelen van jouw littekens, hangt af het litteken en jouw huidtype. Bij Huidinstituut Taiger zijn we ons ervan bewust dat iedere huid uniek is en dus een uniek behandelplan verdient. Daarom nodigen we je bij het behandelen van littekens graag uit voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek voor het doen van een huidanalyse en huidscan. Op die manier kunnen we het perfecte behandelplan samenstellen voor het behandelen en verhelpen van jouw littekens.  

Littekens behandelen 

Oneffenheden in de vorm van littekentjes kunnen de huid minder fris, stralend en jong doen ogen. Gelukkig kunnen littekens in het gezicht met de juiste behandelingen vervaagd en soms zelfs helemaal verholpen worden. Behandelingen bij Huidinstituut Taiger die effectief zijn voor het behandelen van littekentjes: 

  • Littekenbehandeling  
  • QMS Medicosmetics 
  • Dermapen / Meta therapie 
  • Microdermabrasie
  • Cosmelan behandeling
  • Een combinatie van bovenstaande behandelingen

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en graag een afspraak inplannen voor een gratis intake? Klik hier voor het inplannen van een afspraak. 

Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook door te bellen naar 0499 32 34 53. Of mail naar info@taiger.nl.