Skip to main content

Intake gesprek

Elk consult start met een intake-, kennismakingsgesprek.
Gedurende de intake wordt er een uitgebreid en persoonlijk intakeformulier ingevuld en huidpaspoort opgemaakt. Om een op maat gemaakte huidanalyse en huidmeting van de huid te maken, wordt de huid gemeten met de Skin Analyser. Hiermee word niet alleen het vochtniveau en het vetgehalte maar ook de pH-waarde en de conditie hiervan gemeten. Na deze meting maken we een huidscan waarmee we het onzichtbare in de huid, zichtbaar kunnen maken. Niet alleen pigmentschade door middel van UV-stralingen worden zichtbaar, maar ook de poriën structuur in de huid kunnen we eraan aflezen. Aan de hand van de uitkomst van de intake, kunnen we zorgvuldig samen een op maat gemaakt behandelplan samenstellen. In de salon werken we met verschillende merken, meer te weten willen komen over onze twee hoofdmerken? Check de link: https://imageskincare.nl/over-image-skincare en https://www.qmsmedicosmetics.com/our-story.

 

Vochtgehalte

Deze parameter geeft het vochtgehalte in de hoornlaag aan. Een vochtarme huid is niet in staat om zich met vetten te binden, laat staan om zich te binden met werkstoffen uit crèmes. Wanneer een huid een goed vochtgehalte heeft, worden de werkstoffen vele malen beter opgenomen. Hierdoor zien we snellere en mooiere resultaten, zichtbaar op de huid.

Vetgehalte

Deze parameter geeft aan hoeveel lipiden zich op de huid bevinden. Lipiden bevatten waardevolle stoffen, die de huid nodig heeft om haar goede conditie te onderhouden en om daarnaast degeneratie tegen te gaan.

 

pH-waarde

Deze toont aan in welke conditie de natuurlijke beschermmantel (zuurmantel) zich bevindt. In het kader van huidverbetering is het belangrijk en noodzakelijk dat deze natuurlijke bescherming goed is én goed blijft! Onze zuurmantel is bovendien onze natuurlijke bescherming van de huid tegen schimmels, bacteriën en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Melanine- en erytheemwaarde

Exacte melanine- en erytheemwaarden van de huid zijn nooit met het blote oog te herkennen, maar deze waarden zijn van essentieel belang om te weten ten aanzien van huidverbetering. Vanuit deze waarde word bovendien het huidtype met de bijbehorende erytheem reactie herkent. Daardoor kunnen we beter inschatten hoe een huid reageert in de behandeling.

 

Huidscan

We werken met de meest geavanceerde huidscan, waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan het huidoppervlak. Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van je huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat!

 

Ook graag een op maat gemaakte huidanalyse en huidmeting? Klik op onderstaande link om een online afspraak in te plannen.

Je kan ons ook telefonisch bereiken 0499 32 34 53 of per mail: info@taiger.nl.

https://taiger.nl/online-afspraak/