Skip to main content

QMS Medicosmetics

Collageen, het belangrijkste stofje bij anti-aging. Collageen zorgt voor een stralende en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt, neemt in de huid de productie van collageen af. Door deze afbraak van collageen en een tekort aan vocht, ontstaan er rimpels. QMS medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer op te vullen met collageen. Dat is uniek! Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult QMS het collageengehalte zelf aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik hoeven te maken van injectietechnieken. De producten van QMS bevatten maar liefs 82% actieve werkstoffen.

Hoe ontstaat een rimpel in de huid?
Een rimpel ontsaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, het milieu, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.
Belangrijk om te weten: nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. Tijdens de overgang verliezen we ook nog eens 30 % collageen. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Qms Behandelingen
De QMS MEDICOSMETICS collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases. U start altijd met een fase 1 behandeling en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Vergelijk je huid met een huis, als de fundering niet goed is, kunnen er geen muren gezet worden. Net als in een huid, als het vocht vetbalans niet goed is, kan er niet aan stevigheid gewerkt worden.

FASE 1 : vocht en vetbalans van de huid in evenwicht brengen.
FASE 2 : In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3 : De perfectie zoals pigmentvlekjes en verticale lijntjes, elastineverlies.

Zuurstof : in alle Qms behandelingen word gewerkt met zuiveren, medische zuurstof, oxygen van hoge kwaliteit. De QMS behandelingen dienen correct in fases uitgevoerd te worden, informeert u naar de mogelijkheden.

QMS medicosmetics Producten
Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat. Daarnaast is het belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant fruitzuur. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Linolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-agingingrediënten. QMS Medicosmetics is geschikt vanaf 28 jaar.

Welke resultaten kunt u van QMS verwachten:
• Gladdere huid
• Stralende huid
• Stevigere huid
• Strakkere kaaklijn
• Vollere huid
• Zachtere huid
• Vermindering van fijne lijntjes
• Vermindering van droogtelijntjes
• Egalere huid
• Fijnere poriën
• Minder roodheid
• Betere hydratatie

Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.
De producten van QMS geven onze huid terug wat hij nodig heeft.