Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat er nog in zit. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van de huid intensief worden verbeterd.

De hannah bindweefselmassage is een unieke, intensieve massagetechniek waarbij cellen in de dieper gelegen bindweefsellagen van de huid worden gestimuleerd en waarmee krachtig gewerkt kan worden op huidverbetering. Er wordt gewerkt op de functies van de huid die te maken hebben met huidherstel ; collageen, elastine, de tussenstof en het vochtgehalte.

Effectieve en unieke massagetechniek voor zichtbare huidverbetering
Het onderhuids bindweefsel heeft als één van de belangrijkste taken de opslag van energie uit voedingsstoffen. Bij de hannah bindweefselmassage komen de effectieve producten van hannah en de ervaren handen van de huidcoach samen tot zichtbare huidverbetering!

Door de bindweefselmassage volgen de volgende huidverbeterende effecten :
• Stimulatie van de doorbloeding
• Verbetering van de algehele conditie
• Verbeterende opname werkstoffen
• Versteviging van het bindweefsel

Door de hannah bindweefselmassage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en wordt de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot.