Skip to main content

Pigmentbehandeling

Ervaar je naarmate je ouder wordt steeds meer oneffenheden in je gezicht? Oneffenheden kunnen de oorzaak zijn van pigmentvlekjes en kunnen de huid ouder doen ogen. Voor de meest effectieve pigmentbehandeling breng je daarom een bezoek aan Taiger Huidinstituut. Hier staat een team van specialisten met een passie voor het perfectioneren en verjongen van jouw huid voor je klaar. In samenspel met jou kijken we naar de beste behandelmethode voor jouw huidwens. Zo kan, wanneer er sprake is van pigmentatie, een pigmentbehandeling met een Cosmelan-masker bijvoorbeeld enorm effectief zijn in het behandelen van pigmentvlekjes.

Pigmentbehandeling

Bij Taiger Huidinstituut kijken we verder dan de standaard behandelpakketten. Geen enkele huid is namelijk hetzelfde en daarom geloven wij puur en alleen in een persoonlijke aanpak met een gepersonaliseerd behandelplan – waarbij ontspanning natuurlijk nog steeds een belangrijk onderdeel is van het hele huidoptimalisatietraject. Dat geldt ook voor onze succesvolle pigmentbehandelingen. Pigmentvlekken kunnen ervoor zorgen dat de huid er al snel ouder en minder egaal uit gaat zien en kunnen verschillende oorzaken hebben. Wat de oorzaak ook is, met onze gepersonaliseerde pigmentbehandelingen zorgen wij ervoor dat vorming van pigment tegengegaan wordt en de huid egaler wordt.

Pigmentbehandeling

Pigmentvlekjes kunnen veroorzaakt worden door blootstelling aan te veel zon in combinatie met te weinig zonbescherming, maar ook door het gebruik van de anticonceptiepil of door hormonen die uit balans zijn. Een veelgebruikte methode die succesvol is gebleken voor de behandeling pigment is de Cosmelan behandeling, een behandeling die niet alleen effectief is voor het behandelen van pigmentvlekken maar ook van vlekjes die het gevolg zijn van acne. Boek een behandeling pigment bij een van onze huidcoaches die met jou een kennismakingsgesprek in zal plannen en aan de hand van een huidscan het meest optimale behandelplan voor jou samenstelt.

 

Graag een afspraak inplannen? Klik op onderstaande link om een online afspraak in te plannen.

Je kan ons ook telefonisch bereiken 0499 32 34 53 of per mail: info@taiger.nl.

Online afspraak – Taiger | Huidinstituut