Skip to main content

Microdermabrasie

Een gezonde, jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit houdt de huid fris en sterk. Maar naarmate we ouder worden, wordt dit proces vertraagd. De huid vernieuwt zich minder snel en wordt futloos en dof. De huid kan dan wel wat hulp gebruiken. Microdermabrasie, een dermabrasie gezichtsbehandeling, kan de juiste behandeling zijn!

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie betekent letterlijk huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. Dit is dan ook precies wat er gebeurt met uw huid tijdens een behandeling. De dode huidcellen op het toplaagje van de opperhuid worden verwijderd door middel van microkristallen. De behandeling is niet onaangenaam omdat het afslijpen van de dode huidcellen op microniveau gebeurt.

Innovatieve drie-in-een behandeling
De MedCos MicroSkinPolish is een alternatief voor een chirurgisch-cosmetische ingreep. Dit zeer onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering.

Deze techniek combineert de voordelen van drie behandelingstechnieken: microdermabrasie, koud laser en polishing leveren in combinatie met de ondersteunende producten direct zichtbare resultaten.

Kuurbehandeling met als resultaat een stralende huid
Wil je af van grove poriën, acnelittekens of een doffe futloze huid? Dat kunnen we aanpakken door je te behandelen met de revolutionaire MicroSkin Polish techniek. Het geeft je huid een enorme boost en laat je er vele malen beter én jonger uitzien. Jouw huid gaat weer stralen! Dankzij deze revolutionaire aanpak wordt je huid zichtbaar verbeterd.

Hoe werkt Microskinpolish?
In een stap-voor-stap-behandeling zorgt deze combinatie van drie technieken voor het verbeteren van uw huid. De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zoals het hyaluronzuur en het Polishing serum werden dermatologisch getest en hebben hiervoor de hoogwaardige TUV-certificering verkregen.

De voordelen

  • 3 huid verbeterende behandelingen ineen
  • snelle zichtbare resultaten op het gebied van huidverjonging en -verbetering
  • veilig, pijnloze en innovatieve methode
  • langdurig resultaat door toepassing in kuurverband

Hoe het werkt
MicroSkin Polish verenigt drie krachtige behandelmethodieken in één apparaat, waardoor het een complete totaalaanpak biedt van huidverbetering en – verjonging. Door de combinatie 3- in 1 behandeling wordt de werking extra versterkt, terwijl de behandeltijd relatief kort is.

Stap 1

In de eerste stap worden dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd.

Stap 2

Met de tweede stap worden de eigen cellen geactiveerd waardoor de doorbloeding van de huid verbetert en vervolgens sluizen we hyaluronzuur in de huid. Het hyaluronzuur zorgt voor de opvulling van kleine oneffenheden.

Stap 3

De derde stap is nodig om hoogwaardige stoffen met vitamine, antioxidanten en oliën op je huid in te laten werken. De collageenproductie van je huid wordt hierdoor gestimuleerd en jouw huidcellen zullen met vernieuwde kracht hun werk doen. Hierdoor wordt jouw huid van binnenuit gestimuleerd tot vernieuwing.

Resultaat
Na de behandeling voelt je huid egaal aan, met een verbeterde doorbloeding. Nieuw collageen wordt door de huidcellen aangemaakt en de cellen zijn weer actief. Jouw huid ziet er beduidend frisser en jonger uit.

Image Skincare