Skip to main content

Voedt uw huid met Laviesage supplementen

Verbeter uw huid met Laviesage

Laviesage nutricosmetics zijn supplementen speciaal gericht op huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, minderalen en essentiële vetten voor het beschermen, verbeteren en voeden van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij de aanmaak en het onderhoud van nieuw bindweefsels, elastine en collageen en zorgen voor een gezonde, egale en stralende huid.

De liefde voor de huid komt van twee kanten. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid. Door middel van dagelijkse verzorging van buitenaf en als aanvulling op de voeding door supplementen van binnenuit. De Laviesage supplementen zijn biologisch waardoor het in combinatie gebruikt kan worden met medicatie. Het zijn de meest natuurlijke en effectieve supplementen, zonder gevaarlijke synthetische hulpstoffen.

Werking van de supplementen van Laviesage

Omdat het geen medicijnen of antibiotica zijn duurt het langer voordat het resultaat geeft. Vanaf 3 maanden is het effect zichtbaar, zonder nadelige bijverschijnselen.

De producten zijn biologisch afbreekbaar in je lichaam omdat ze lichaamseigen stoffen bevatten.

De producten worden samengesteld met pure en zuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit waarvan de werking wereldwijd is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk.

Laviesage supplementen zijn er speciaal voor o.a.:

  • huidverjonging
  • huidverbetering
  • oplossen van huidproblemen
  • littekens
  • couperose
  • pigmentvlekken
  • acne

Aan de hand van een huidecho en collageenscan kunnen wij u exact adviseren wat uw huid nodig heeft.

Graag leggen wij aan de hand van deze scan uw advies en het gebruik van de suppletie aan u uit. 

Tussentijds maken wij opnieuw een scan om het resultaat te kunnen volgen.