Image skincare heeft niet alleen sterke peelingen maar ook een reeks van facials, gezichtsbehandelingen die een licht peelende werking hebben. Ze verbeteren zichtbaar en voelbaar de huidconditie. Image skincare facials maken je huid gladder, frisser en stralender. De facials bereiden je huid ook voor op de peeling van Image Skincare.

Image facial

Image skincare heeft niet alleen sterke peelingen maar ook een reeks van facials, gezichtsbehandelingen die een licht peelende werking hebben. Ze verbeteren zichtbaar en voelbaar de huidconditie. Image skincare facials maken je huid gladder, frisser en stralender. De behandelingen bereiden je huid ook voor op de peeling van Image Skincare.

Huidinstituut Taiger schoonheidsbehandeling

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een gesprek met één van onze productspecialisten wordt er eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens wordt er een IMAGE Skincare product gekozen uit één van onze lijnen die het beste bij uw huid past.

Image ipeel

Voor een diepe reiniging van de gezichtshuid
Image ipeel staan voor revolutionaire resultaten dmv. natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera, papaja, groene thee en vitamine C. Maar ook AHA, waaronder natuurlijke organische zuren en fruitzuren. BHA waaronder salicylzuur uit de wilgenbast.

Bij een peeling wordt een dunne laag van je huid verwijdert waardoor oneffenheden als rimpels, pigment, acne of littekens kunnen vervagen. Door de peeling worden de levende cellen gestimuleerd waardoor het verouderingsproces wordt vertraagt. Met de Image ipeel kan zeer gericht gewerkt worden op specifieke huidproblemen.
In de salon geven we de volgende Image ipeel behandelingen.