Skip to main content

Ken je dat gevoel? Je voelt je goed, eet gezond en sport veel maar dat straal je niet uit. Wanneer ik ’s morgens in de spiegel kijk, vind ik dat ik er vermoeid uit zie. Mijn huid is droog en dun waardoor de fijne lijntjes in mijn gezicht (beter) zichtbaar zijn. Ik wil het niet geloven, maar ik word toch echt ouder…help!

Via beautyqueen en huidkenner Taiger kwam ik in aanraking met het huidverzorgingsmerk !QMS. Ze adviseerde me een !QMS behandeling te proberen en kennis te maken met de producten. Deze QMS MEDICOSMETICS collageen behandeling fase 1 herstelt de vocht- en vetbalans in de huid; hierdoor is de huid weer gehydrateerd, zorgt voor meer volume, stevigheid en glans. Kortom we worden er knapper van en lijken jonger, wie wil dat nou niet?!

Taiger begint met een diepe reiniging van mijn huid. Een romige melk welke ze in masseert en verwijdert met een warm kompres. Hierna volgt de exfoliant, deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Normaal gesproken mag een fruitzuur niet op de ogen worden aangebracht, dit maakt de exfoliant van !QMS uniek, deze mag op en om de ogen worden gebruikt. Een veilige peeling welke de huidbarrière in takt laat. Naast het peelen blijft de exfoliant 12 uur lang actief in de huid, dit betekent dat de huid 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten. Na dit alles wordt de eerste laag collageen aangebracht.

Dan is het tijd voor het algen masker. Het masker zorgt voor een osmotische druk, dit om 70% vocht naar boven te brengen waar normaal slechts 10% vocht in de bovenste huidlagen aanwezig is. Het is een dikke, koude pasta welke direct op de huid wordt aangebracht, ook over mijn ogen. Het geeft een zwaar gevoel, normaliter worden de ogen vrijgehouden bij het aanbrengen van een masker. Tijdens deze behandeling niet omdat de fijne lijntjes zich juist rondom de ogen bevinden. Het algen masker zorgt ervoor dat de collageen nog dieper in de huid dringt. De dikke, koude pasta transformeert in een paar minuutjes tot een vaste massa welke Taiger van mijn gezicht af haalt. Ze laat me het masker zien en wijst precies de ‘zwakke plekken’ oftewel waar mijn lijntjes het meest zichtbaar zijn, aan.

Taiger brengt door middel van de applicator, welke me doet denken aan een airbrush, de zuurstof tezamen met de tonic aan. Het wordt met zorg over mijn gezicht verdeeld en er wordt geen enkele plekje overgeslagen. Het toevoegen van zuurstof zorgt ervoor dat de huidcellen worden voorzien van 98% zuivere medische zuurstof. In de tussentijd vertelt Taiger over de behandeling en licht ze stap voor stap uit wat ze gaat doen en waar het goed voor is. Je kunt wel merken dat ze een absolute kenner is op het gebied van huid en alles weet over de producten waar ze mee werkt.

Hierna volgt een hydro foam masker, een hydraterende en verstevigend gezichtsmasker. Tot slot brengt Taiger de Sport Active cream aan, een getinte dagcrème met SPF 30. Het geeft mijn huid net dat beetje extra glans waardoor ik een gezonde maar naturel look heb.

De !QMS behandeling gaat veel verder (beter gezegd dieper) dan een verwenmomentje!