Skip to main content
Blog

Ontdek de Magie van de AquaGlo Behandeling ✨

Wat is een AquaGlo Behandeling?

De AquaGlo is een unieke hydradermabrasie behandeling. Ook wel genaamd Hydrafacial. 💧Waarbij de huid diep wordt gereinigd, geëxfolieert en gehydrateerd. Dit samen in één behandeling zorgt voor een frisse egale huid met een stralende glow.
Doormiddel van een vacuümtechniek zorgt deze behandeling voor een diepe reining van de huid, waarbij vuil van de huid wordt verwijderd. Verstopte poriën worden gereinigd en schoongespoeld. Daarnaast wordt de huid geexfolieert, dit wil zeggen dat de dode huidcellen worden opgeruimd en je huid daardoor gladder wordt en beter toelaatbaar is voor producten. Als laatste worden serums op basis van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur dieper de huid in gebracht door middel van druk (insluizen wordt dit ook wel genoemd). De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk masker, om de huid te kalmeren en hydrateren.
Diepe Reiniging met Vacuümtechniek
De behandeling begint met een diepe reiniging van de huid door middel van een vacuümtechniek. Dit proces zorgt ervoor dat vuil en onzuiverheden effectief van de huid worden verwijderd. Verstopte poriën worden grondig gereinigd en schoongespoeld, wat resulteert in een schonere en gezondere huid.
Exfoliatie voor een Gladde Huid
Na de reiniging volgt de exfoliatie, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Dit is een belangrijke stap omdat het de huid gladder maakt en ervoor zorgt dat de huid beter producten kan opnemen. Door de exfoliatie wordt de huidtextuur verbeterd en voelt de huid zachter en soepeler aan.
Diepe Hydratatie met Krachtige Serums
Het hoogtepunt van de AquaGlo behandeling is de insluizing van serums die rijk zijn aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze serums worden door middel van druk dieper in de huid gebracht, wat zorgt voor een intense hydratatie en voeding van de huid. Antioxidanten helpen bij het bestrijden van vrije radicalen, peptiden stimuleren de collageenproductie en hyaluronzuur zorgt voor een langdurige hydratatie.
Kalmerend en Hydraterend Masker
Om de behandeling af te sluiten en de huid te kalmeren, wordt er een heerlijk masker aangebracht. Dit masker helpt de huid te ontspannen en biedt extra hydratatie, waardoor je huid na de behandeling zijdezacht en stralend aanvoelt.
De Voordelen van de AquaGlo Behandeling
✨ Diepe Reiniging: Verwijdert effectief vuil en onzuiverheden.
✨Verstopte Poriën: Reinigt en spoelt verstopte poriën.
✨Exfoliatie: Verwijdert dode huidcellen voor een gladdere huid.
✨ Diepe Hydratatie: Brengt serums diep in de huid voor optimale voeding.
✨ Stralende Teint: Zorgt voor een frisse, egale en stralende huid.
✨Kalmering: Het afsluitende masker kalmeert en hydrateert de huid.
Voor Wie is de AquaGlo Behandeling Geschikt?
IEDEREEN! De AquaGlo behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en helpt  bij verschillende huidproblemen, zoals:
– Doffe huid
– Verstopte poriën
– Acne
– Grove poriën
– Fijne lijntjes en rimpels
– Droge huid
– Oneffen huidtextuur
De AquaGlo is een alles-in-één behandeling die zorgt voor een diep gereinigde, geëxfolieerde en gehydrateerde huid. Met zijn unieke combinatie van vacuümtechniek en krachtige serums, biedt deze behandeling een ongeëvenaarde verzorging voor je huid. Ervaar zelf de magie van de AquaGlo en geniet van een stralende, gezonde huid die er op zijn best uitziet.