Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Zwangerschapsmasker behandelen en verhelpen

Een zwangerschapsmasker wordt ook wel een Melasma genoemd en kan ervoor zorgen dat u donkerbruine vlekken in het gezicht krijgt. Veelvoorkomende plekken voor deze donkerbruine vlekken zijn de wangen, het voorhoofd en soms ook het gebied rondom de ogen en lippen. Vlekken van een zwangerschapsmasker kunnen ook op andere plekken op het lichaam tevoorschijn komen. Hoewel het geen schadelijke aandoening is, kan het er wel voor zorgen dat u minder energiek oogt en minder tevreden bent met de huid in uw gezicht. Een zwangerschapsmasker behandelen is dan ook iets wat wij doen in onze huidsalon.

Ons team van huidspecialisten verwelkomt u graag om samen met u een passend behandelprogramma op te stellen welke het beste aansluit op jouw wensen met betrekking tot de huid. Een zwangerschapsmasker behandelen gebeurt op een overeenkomstige manier als het behandelen van pigmentvlekken en kan gezien worden als vorm van hyperpigmentatie. Zo kan bijvoorbeeld een Image peel behandeling ingezet worden om de conditie van uw huid te verbeteren. De peel behandeling wordt geheel afgestemd op jouw huid en behoefte en toont na de eerste behandeling al zichtbare resultaten. Het beste resultaat door middel van een peel behandeling bereik je door een aantal opeenvolgende behandelingen.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Behandeling zwangerschapsmasker boeken bij Taiger?

Hoe een behandeling zwangerschapsmasker eruitziet? Het behandelen van een zwangerschapsmasker kan op verschillende manieren, met succes. Bij Taiger Huidinstituut pakken we dit altijd op een zorgvuldige manier aan en stellen we een schema op maat samen omdat iedere huid anders is en dus ook vraagt om een ander behandelschema. Toch zijn er verschillende behandelmethoden die bij het behandelen van deze vorm van hyperpigmentatie erg effectief kunnen zijn. Dankzij onze professionele en innovatieve peelings ervaar je een egalere teint en jonger uitziende huid. Wil je graag een behandeling zwangerschapsmasker boeken voor jezelf of voor een vriendin? Bel 0499 32 34 53 of mail naar info@taiger.nl.