Skip to main content

Intake gesprek

Elk consult start met een intake-, kennismakingsgesprek.
Gedurende de intake wordt er een uitgebreid en persoonlijk intakeformulier ingevuld. Na de uitgebreide intake maken we een huidscan waarmee we het onzichtbare in de huid, zichtbaar kunnen maken. Niet alleen pigmentschade door middel van UV-stralingen worden zichtbaar, maar ook de poriën structuur in de huid kunnen we eraan aflezen. Aan de hand van de uitkomst van de intake, kunnen we zorgvuldig samen een op maat gemaakt behandelplan en productadvies samenstellen. In de salon werken we met verschillende merken, meer te weten willen komen over onze twee hoofdmerken? Check de link: https://imageskincare.nl/over-image-skincare en https://www.qmsmedicosmetics.com/our-story.

Huidscan

We werken met de meest geavanceerde huidscan, waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan het huidoppervlak. Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van je huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat!

 

Ook graag een op maat gemaakte huidanalyse en huidmeting? Klik op onderstaande link om een online afspraak in te plannen.

Je kan ons ook telefonisch bereiken 0499 32 34 53 of per mail: info@taiger.nl.

https://taiger.nl/online-afspraak/