Skip to main content

Acne, acnelittekens, grove poriën, pigment, rosacea, op naar de deliaglow voor jou huid.

Image skincare heeft niet alleen sterke peelingen maar ook een reeks van facials, gezichtsbehandelingen die een licht peelende werking hebben. Ze verbeteren zichtbaar en voelbaar de huidconditie. Image skincare facials maken je huid gladder, frisser en stralender. De facials bereiden je huid ook voor op de peeling van Image Skincare.

Image facial

Image skincare heeft niet alleen sterke peelingen maar ook een reeks van facials, gezichtsbehandelingen die een licht peelende werking hebben. Ze verbeteren zichtbaar en voelbaar de huidconditie. Image skincare facials maken je huid gladder, frisser en stralender. De behandelingen bereiden je huid ook voor op de peeling van Image Skincare.

Huidinstituut Taiger schoonheidsbehandeling Na de behandeling

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een gesprek met één van onze productspecialisten wordt er eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens wordt er een IMAGE Skincare product gekozen uit één van onze lijnen die het beste bij uw huid past.

Image ipeel

Heeft een uitgebreide collectie professionele peel behandelingen. Deze richten zich op het volledige spectrum aan huidproblemen: van een vette huid, al dan niet acné gevoelig, tot een droge huid met fijne lijntjes, rimpels en/of verouderde huid, alsook een hyperpigmentatie-, couperose- of rosacea gevoelige huid.

De peel behandelingen worden uiteraard volledig afgestemd op de  huid en kunnen de huid al zichtbaar (afhankelijk van de huid) na een behandeling verbeteren, voor een blijvend resultaat worden enkele opeenvolgende behandelingen geadviseerd.

Professionele of medische peelings met farmaceutische kwaliteit kunnen veel huidproblemen verbeteren of verhelpen.

 • I peel ormedic lift : optimaal herstel, brengt de huid in balans. Ook geschikt tijdens de zwangerschap.
 • I peel signature facelift : totale detox, stimulatie collageen
 • I peel lightening lift : verstevigen, egaliseren, verhelderen
 • I peel lightening lift forte : bij hardnekkige pigmentatie
 • I peel wrinkle lift : een boost voor de verouderde huid
 • I peel wrinkle lift forte : een intensieve boost voor de verouderde huid
 • I peel acné lift : pakt ontstekingen aan
 • I peel beta lift : bij ernstige acné
 • I peel Perfection  : Bij ernstige acne,  acne littekens, huidveroudering en pigment. Of als afsluiting na een reeds peelings.

Vraag Huidinstituut Taiger hoe I peel ook jouw huid kan verbeteren en verjongen! Maak gebruik van onze whatsapp service voor directe vragen!

Over de peelings

Professionele of medische peelings met farmaceutische kwaliteit kunnen veel huidproblemen verbeteren of verhelpen. Het is een eenvoudige, vaak toegepaste en doeltreffende techniek die een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid veroorzaakt. Ze worden ingezet om lijntjes te verzachten, de teint te verhelderen, een grove huidstructuur te verfijnen, voor het egaliseren van oneffenheden en het verminderen van hyperpigmentatie. Het is ook een effectieve manier om verstoppingen bij een acné gevoelige huid aan te pakken en comedonen te voorkomen.

Chemische peelings staan tegenover mechanische peelings. Een mechanische peeling zal de dode huidcellen weggommen door de wrijving van de fijne korrels in de peeling die je mechanisch voortbeweegt met je hand. Een chemische peeling wil zeggen dat er geen korrels gebruikt worden, maar vloeistoffen (veelal van organische oorsprong) die de lijm tussen je huidcellen helpen ‘losmaken’. Enkele voorbeelden van chemische peelings zijn:

 • lactic acid (melkzuur)
 • glycolic acid (glycolzuur – uit suikerriet)
 • salicylic acid (salicylzuur – uit schors van de wilgenboom)
 • mandelic acid (amandelzuur)
 • phytic acid (fitinezuur – uit granen en zaden)
 • azelaïc acid (azelaïnezuur – uit granen)

Een chemische peeling (of fruitzuurpeeling) verweekt de bovenste huidlaag. Doordat de ‘lijm’ tussen de dode huidcellen opgelost wordt, gaat de huid versneld afschilferen.

In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet langer afgesloten waardoor poriën minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast hebben fruitzuren ook een ontstekingsremmende werking waardoor ze uitermate geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt bovendien tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een verhelderend effect heeft en hyperpigmentatie op die manier doeltreffend kan behandeld worden.

Veelgestelde vragen :

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Meestal adviseren wij vier à zes behandelingen, met telkens 10 à 14 dagen er tussen. Het is aangeraden om daarna met enige regelmaat een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren, om het resultaat langer vast te houden.

Wordt mijn huid door die opeenvolgende peelings niet te dun?
De huid word zeker niet te dun. Onderzoek heeft aangetoond dat een peeling op termijn een herstimulatie geeft van het collageen, dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Regelmatig peelen zorgt er ook voor dat de huid beter vocht vasthoudt en dus beter gehydrateerd wordt.

Zijn deze medische peelings wel veilig?
De peelings van Image Skincare zijn uiterst veilig. Bovendien zijn de peelings gebufferd, dat wil zeggen dat de zuurtegraad van je huid onder controle blijft, zodat de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.