Skip to main content
Blog

Waarom wij gekozen hebben voor onze merken

By 24 augustus 2023No Comments
Schoonheidssalon huidinstituut Taiger Oirschot Acne Image Skincare Qms
Schoonheidssalon huidinstituut Taiger Oirschot Acne Image Skincare Qms

Binnen Huidinstituut Taiger kiezen we bewust om met bepaalde merken te werken. We selecteren de producten op basis van de ingrediënten. Het kan daarom ook zomaar zijn dat we niet alle producten van een merk in ons huidinstituut verkopen, we namen namelijk alleen de mooiste producten van het merk op. Regelmatig combineren wij de merken om zo tot het beste huidadvies te komen.

Image Skincare
Een van de eerste merken waar wij mee zijn gestart is Image Skincare. Het unieke van Image Skincare? Alle lijnen binnen dit merk bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering. Om deze reden adviseren wij altijd om een skincare routine op te bouwen waarin deze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. De producten binnen deze lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten.

Maar niet alleen de thuis producten van Image Skincare werken effectief op huidverbetering. Ook de verschillende professionele behandelingen met peelings werken doelgericht op een bepaald huidprobleem of om een huid gewoon even op te frissen. De combinatie tussen de juiste thuis producten en een effectieve peeling bij ons in de salon zorgt ervoor dat je stralend de deur uit gaat!

Mesoestetic
Nog niet zo heel lang geleden hebben wij het mooie merk Mesoestetic bij ons aanbod mogen voegen en wat is dit een mooie aanvulling in onze salon. Want naast de unieke formule voor pigmentatie in de Dermalan behandeling, zijn er ook vele andere producten en (peeling) behandelingen binnen dit merk waar wij enorm enthousiast over zijn geworden.

De meest recentere productontwikkeling is een unieke en gepatenteerde technologie ontwikkeld, op basis van epigenetica, om zichtbare huidveroudering intensief tegen te gaan. Maar niet alleen pigmentatie of huidveroudering worden effectief aangepakt binnen dit merk, ook de verschillende chemische peelings zijn geheel af te stemmen op elk huidtype, zo is er voor iedere huid een passende behandeling of producten te adviseren.

Alpha-h
Wat ons het meeste aansprak aan het merk Alpha-h waren in eerste instantie de vitamine serums.

Met vier serums voor ieder huidtype een effectieve aanpak. Het vitamine b serum met 5% niacinamide, om niet alleen het dagelijkse vochtverlies te compenseren maar ook om een intern vochtreservoir in de huid op te bouwen. Het vitamine c serum (10%) voor een egalere huidteint. Het vitamine e (1%) serum voor de meest gevoelige huidtypes, om de huid sterk te kalmeren en hydrateren en last but not least het vitamine a serum met 0,5% retinol, dit serum is onmisbaar in de dagelijkse huidverzorging.

Door de variatie met verschillende fruitzuren, verschillende percentages en verschillende pH-waarden, worden er producten gecreëerd in verschillende sterktes. Hierdoor heeft Alpha-H voor elk huid en elk probleem een geschikt product om het huidverbeteringstraject in gang te zetten. Dit maakt dan ook waardoor wij fan zijn geworden van de algehele productlijn van Alpha-H!

QMS Medicosmetics
Wat QMS Medicosmetics anders maakt dan de andere product merken die wij hier in de salon hebben?

QMS medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer op te vullen met collageen. Dat is uniek! Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult QMS het collageengehalte zelf aan in je huid. Dit in combinatie met een heerlijk ontspannen behandeling, zorgt ervoor dat de huid zijn jeugdigheid, volume en stevigheid weer terugkrijgt.