Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

De schoonheidsspecialist Veldhoven voor een stralende huid

Wanneer je aan het rondkijken bent naar een schoonheidssalon die echt luistert naar waar jij behoefte aan hebt en jouw huid op een persoonlijke manier benadert, dan ben je bij schoonheidsspecialist Veldhoven van Taiger Huidinstituut op de goede plek. Bij Taiger Huidinstituut wordt er verder gekeken dan de standaard schoonheidsbehandeling en wordt het verzorgen en perfectioneren van de huid in een geheel nieuw, maar wel persoonlijk, jasje gegoten. Ervaar zelf wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van huidverbetering door een afspraak te maken bij schoonheidsspecialiste Veldhoven.

Iedereen is uniek, maar ook iedere huid is uniek en daarom is een individuele behandeling ontzettend belangrijk wanneer het gaat om optimalisatie van de huidconditie. Taiger schoonheidsspecialist Veldhoven heeft dan ook één missie: het jou zo goed mogelijk, op een gepassioneerde en verantwoorde wijze, helpen bij het effectief en natuurlijk verbeteren van jouw huid. Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou en jouw huid zo goed mogelijk kunnen begunstigen? Maak in dat geval geheel zonder verplichting een afspraak voor een gratis kennismaking.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Schoonheidsspecialiste Veldhoven die hoogwaardig resultaat levert

Wanneer je een afspraak bij ons maakt, beginnen we altijd eerst met een uitgebreid kennismakingsgesprek waar we je vragen stellen over jouw huid, jouw huidwensen en een zorgvuldige huidscan zullen doen. Dit is de eerste stap in het realiseren van een mooie, gezonde en jonger uitziende huid. De Image behandeling brengt duidelijk naar voren welke behandelingen en behandelmethoden het meest geschikt zijn voor jouw huidtype en bovendien ook aansluiten op jouw doelen en wensen. Door de gepersonaliseerde aanpak van Taiger’s schoonheidsspecialiste Veldhoven ben je verzekerd van alleen het beste resultaat én tegelijkertijd ruim voldoende ontspanning. Wil je graag af van ongewenste oneffenheden ten gevolge van acne problemen die je in het verleden hebt gehad? Geen zorgen, wij bieden een ruim aanbod aan acne behandelingen die zowel acne als littekens van acne goed kunnen behandelen. Neem bij interesse of vragen contact op met een van onze huidspecialisten via 0499 32 34 53 of mail naar info@taiger.nl.