Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Schoonheidsspecialist Oisterwijk laat jouw huiddromen uitkomen

Heb je ook wel eens het gevoel dat de reguliere beautysalon zich voornamelijk focust op ontspanning en het geven van een prettige huidbehandeling, zonder dat er goed wordt gekeken naar wat jouw huid nu precies echt nodig heeft? Bij de schoonheidsspecialist Oisterwijk van Taiger Huidinstituut staat het realiseren van het beste resultaat voor jouw huid centraal. Dat betekent dat we bij Taiger verder kijken dan de gewone schoonheidsbehandeling. In plaats van je huid te laten behandelen met ‘zomaar een behandeling’, wordt er door onze schoonheidsspecialist Oisterwijk zorgvuldig een op maat gemaakt behandelplan opgesteld dat het beste matcht met jouw type huid en huidwensen.

Aan de hand van een uitvoerige analyse, bestaande uit een uitgebreid kennismakingsgesprek en een zogenoemde huidscan, stellen wij de behandelingen samen waar jouw huid al zolang naar verlangde. Naast onze vele huidbehandelingen die zowel een verzorgende als verjongende werking hebben, geven wij u natuurlijk ook vol passie advies over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en welke producten daar het meest geschikt voor zijn. Iedere huid is anders en dat betekent dus ook dat iedere huid behoefte heeft aan een ander type behandeling of product of combinatie van behandelingen en producten.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Professionele schoonheidsspecialiste Oisterwijk met de oplossing voor jouw huidprobleem

Als de schoonheidsspecialiste Oisterwijk van Taiger Huidinstituut is het onze passie doel om jouw huid op een zo effectief en verantwoorde manier te optimaliseren, jouw huidconditie te verbeteren en het huidverouderingsproces tegen te gaan. Wij willen u natuurlijk zo goed en effectief mogelijk kunnen helpen en daarom is het van groot belang om heel specifiek te kijken naar jouw huid en de behoefte daarvan. Met behulp van een extensieve huidscan, die ons meer inzage geeft in de conditie van de huid en eventuele huidveranderingen die plaatsvinden, stellen wij een persoonlijk behandeltraject voor jou op. Daarnaast luistert onze schoonheidsspecialiste Oisterwijk natuurlijk uitermate goed naar jouw wensen met betrekking tot jouw ideale huidresultaten. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om te ontdekken hoe we jouw huidwensen zo goed mogelijk kunnen verwezenlijken.