Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Schoonheidsspecialist Eindhoven van Taiger Huidinstituut

Op zoek naar een beautysalon waar zorgvuldig wordt gekeken naar hetgeen wat het beste en vooral het mooiste resultaat kan opleveren voor jouw huid? De schoonheidsspecialist Eindhoven van Taiger Huidinstituut kijkt net even verder dan de standaard gezichtsbehandeling. Bij ons kies je niet zomaar een behandeling van een menukaart, maar stellen wij met zorg en op basis van uitgebreide analyses de behandeling samen die het best past bij jouw persoonlijke wensen en huidtype. Taiger’s schoonheidsspecialiste Eindhoven tilt het verbeteren en verjongen van de huid naar een geheel nieuw niveau.

Afgezien van ons brede scala aan effectieve verzorgende en verjongende huidbehandelingen, adviseren wij u ook graag over welke huidverzorgingsproducten het beste passen bij de behoefte van uw huid. Het is als schoonheidsspecialist Eindhoven dan ook onze passie om u te ondersteunen bij het verbeteren en verjongen van uw huid middels een natuurlijke en verantwoorde aanpak. Te beginnen met een gratis uitgebreide huidscan: de eerste belangrijke stap in de richting van een gezondere en mooiere huid. Aan de hand van deze huidscan wordt er gekeken welk type behandeling het meest passend is voor jouw huidige (huid)behoeften. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de Image behandeling van Image Skincare, een van de vele prachtige merken waarmee wij werken in onze salon, perfect aansluit op uw (huid)behoeften.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

De meest vooruitstrevende schoonheidsspecialiste Eindhoven stelt jouw huid centraal

Neem afscheid van de standaard schoonheidsbehandeling en verwelkom een professioneel, gepassioneerd team dat écht luistert en écht de tijd neemt om uit te zoeken waar jouw huid naar snakt. Dankzij de unieke, persoonlijke aanpak van onze schoonheidsspecialiste Eindhoven, de beschikking over innovatieve apparatuur en effectieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten zorgen wij ervoor dat jouw huidwensen werkelijkheid worden. De huid verjongen en de huidconditie actief verbeteren? Er bestaan verschillende behandelingen die dat doel kunnen realiseren, waaronder de revolutionaire QMS behandeling: een innovatieve huidbehandelingsmethode die, waar andere gelijksoortige methoden enkel zorgen voor een stimulering van de collageenproductie, het collageengehalte in de huid juist aanvullen. Het resultaat: een jonger uitziende en stralende huid!