Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Schoonheidsspecialist Best helpt jouw huid verbeteren

Heb je je altijd al afgevraagd hoe je het meest professionele en mooiste resultaat kunt behalen voor jouw huid? Bij schoonheidsspecialist Best van Taiger Huidinstituut wordt er samen met jou gekeken naar welke behandelmethoden en producten het beste resultaat kunnen garanderen voor jouw huid. Taiger’s schoonheidsspecialist Best tilt het niveau van de reguliere beautysalon en huidverzorgingsmethoden naar een geheel nieuw niveau door haar persoonlijke aanpak en innovatieve behandelmethoden. Daarmee is lukraak een behandeling uitkiezen op basis van een foldertje voorgoed verleden tijd.

Schoonheidsspecialist Best kijkt heel secuur naar de conditie en type van jouw huid en luistert naar jouw huidige behoeften om zo het meest passende behandelschema voor jou te creëren. Onze huidspecialiste garandeert het beste behandeltraject van jou aan de hand van een zorgvuldige analyse. Ook voorzien onze huid coaches je graag van persoonlijk advies wanneer het gaat om het gebruik van effectieve en natuurlijke huidverzorgingsproducten, die natuurlijk ook te verkrijgen zijn in onze webshop. Als schoonheidsspecialiste Best van Taiger Huidinstituut staan we voor kwaliteit en professionaliteit in combinatie met oplossingsgericht en doelgericht te werk gaan.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Het persoonlijke behandelplan van schoonheidsspecialiste Best

Het is onze missie als Taiger schoonheidsspecialiste Best om jou zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden in de zoektocht naar de meest effectieve behandelingen voor jouw huid(problemen). Een belangrijk onderdeel van deze zoektocht is de huidscan die onze kennis met betrekking tot jouw huidtype en conditie verruimt. Op die manier kunnen we het meest passende behandelprogramma opstellen. Wanneer huidverjonging het doel is, kan een behandeling die de huidconditie actief verbetert een optie zijn. Een behandeling die hier uitermate geschikt en effectief voor is, is de QMS behandeling. Deze sensationele behandelmethode vult het collageengehalte in de huid aan. Dit is uniek, want de meeste behandelingen focussen zich voornamelijk enkel op het activeren en stimuleren van de collageenproductie. Benieuwd naar wat de QMS behandeling voor jou kan doen? Maak dan telefonisch of per mail een afspraak.