Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Een stralende huid dankzij schoonheidssalon Veldhoven

Toe aan ontspanning en wil je jezelf in de watten laten leggen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van innovatieve huidbehandelingen? Kom dan naar schoonheidssalon Veldhoven van Taiger en laat een op maat gemaakt behandelschema opstellen dat perfect past bij jouw huid en jouw huid benodigdheden. Bij Taiger schoonheidssalon Veldhoven vinden we voor ieder huidprobleem of iedere huidverandering een passende en effectieve oplossing. Wij zorgen niet alleen voor optimale ontspanning en prettige schoonheidsbehandelingen, maar ook voor een doelgerichte aanpak die volledig in lijn is met jouw huidwensen. Dit doen we aan de hand van een kennismakingsgesprek, ook wel onze persoonlijke intake genoemd, waarbij we samen rustig kijken waar je behoefte aan hebt en in welke conditie jouw huid verkeert.

Om beter inzichtelijk te maken wat jouw huidconditie is en te kunnen vaststellen welke huidveranderingen er plaatsvinden doen we een huidtest met behulp van speciale, geavanceerde technologie. Zo kunnen wij bij schoonheidssalon Veldhoven het beste behandelplan samenstellen voor jouw huid. Om het beste resultaat te kunnen garanderen maken we bij het doen van de huidscan gebruik van onze speciale Skin Analyser. Tiger schoonheidssalons Veldhoven kiest voor dit type geavanceerde huidscan omdat deze inzage geeft in de vochtbalans, de conditie, het vetgehalte en de pH-waarde van de huid. Aspecten die niet altijd met het blote oog zichtbaar zijn en vastgesteld kunnen worden.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Schoonheidssalons Veldhoven voor persoonlijke huidadvies

Met de Skin Analyser kunnen we beter inschatten hoe jouw huid zal reageren op onze behandelingen en welke behandeling het hoogst haalbare resultaat garandeert. Hoe meer we weten van jouw huid, hoe beter en daarom is een uitgebreide scan zo belangrijk. Ben je benieuwd wat Tiger schoonheidssalons Veldhoven kan betekenen voor jouw huid? Neem dan contact met ons op via 0499 32 34 53 of mail naar info@taiger.nl. Ook is er de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via onze WhatsApp-klantenservice waar we met liefde voor u klaar staan.