Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Gespecialiseerde schoonheidssalon Best

Wil jij jezelf graag een keer in de watten leggen of is er misschien een specifiek huidprobleem waar je mee kampt? Of misschien is het niet zozeer een probleem, maar heb jij wel een bepaalde wens of behoefte voor jouw huid. In dat geval kan Taiger schoonheidssalon Best wel eens zomaar dé plek voor jou zijn. Zeg vaarwel tegen de traditionele beauty salon met standaard schoonheidsbehandelingen en stap binnen bij schoonheidssalon Best waar volledig gepersonaliseerde behandelingen hoog in het vaandel staan.

Ieder huid is uniek en iedere huid verdient dus ook een uniek behandelplan. Bij Taiger schoonheidssalon Best stellen we speciaal voor jou een persoonlijk plan samen op basis van een zorgvuldige intake bestaande uit onder meer een huidtest. Deze huidtest geeft ons een beter beeld van de conditie van jouw huid en eventuele huidproblemen of huidveranderingen. Wij brengen het beste en mooiste in jouw huid naar boven op een natuurlijke manier met een persoonlijke en ontspannen touch. Want een stralende huid betekent een stralende lach en daarom gaan wij bij schoonheidssalon Best zorgvuldig te werk aan de hand van een uitgebreid intakegesprek, een huidmeting en een op maat gemaakt plan.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Taiger schoonheidssalons Best: passie voor huidverbetering

Schoonheidssalons Best van huidinstituut Taiger werkt probleemoplossend en doelgericht om zo een optimaal mogelijke huidconditie te garanderen. Onze passie voor huidverbetering is terug te zien in onze manier van werken en behandelen. Wij stellen jouw huidconditie volledig centraal en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Bij Taiger schoonheidssalons Best werken we oplossingsgericht en gaan we alleen voor het beste resultaat. Of je nu op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om acne te bestrijden of graag je huid wilt verjongen, bij Taiger schoonheidssalons Best vinden we de behandeling en de oplossing die het beste aansluit bij de behoefte van jouw huid en jouw huidwensen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloos intakegesprek of kijk rustig verder rond op onze website.