Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Microneedling bij Taiger

Bij Taiger Huidinstituut kun je terecht voor de beste en meest effectieve microneedling behandeling. Microneedling is een innovatieve behandelmethode die de productie van collageen in de huid stimuleert. Dit wordt gedaan met behulp van een zogenoemde dermapen, een speciaal ontwikkelde pen die minuscule gaatjes in de huid maakt zonder de huid daadwerkelijk te beschadigen. Door het creëren van deze minuscule gaatjes in de huid wordt de huid gestimuleerd in het aanmaken van niet alleen collageen maar ook elastine. Microneedling wordt beschouwd als een effectieve behandelmethode om de huid te verjongen en kan baanbrekende resultaten opleveren.

Na afloop van een microneedling behandeling ervaar je een huid die soepeler en gladder is en zie littekentjes, fijne lijntjes en rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wil jij jouw huid ook graag verjongen door de collageenproductie van jouw huid te stimuleren met behulp van microneedling? Microneedling maakt het mogelijk om op een veilige, hygiënische manier een effectief en nauwkeurig verjongend effect te realiseren. Ontdek wat deze innovatieve, sensationele en geheel veilige behandelmethode voor jou kan betekenen en plan een afspraak.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Microneedling behandeling boeken?

Wil je graag een microneedling behandeling boeken bij Taiger Huidinstituut? Dat kan! Wij bieden microneedling in de vorm van een dermapen behandeling aan. Dit is een uitermate veilige en zeer effectieve methode wanneer het gaat om het actief bestrijden van tekenen van huidveroudering. De dermapen is een tool die speciaal is ontwikkeld voor het creëren van minuscule gaatjes in de huid. Een dermapen bevat hele kleine naaldjes die aan de hand van vibratie in de huid komen. Dat klinkt misschien eng, maar dat is het totaal niet. Deze minuscule naaldjes zijn namelijk essentieel voor het bevorderen van de aanmaak van nieuwe cellen. En de aanmaak van nieuwe cellen in de huid is weer van belang voor het sneller op gang brengen van het natuurlijke herstelproces van de huid. Enthousiast? Boek een afspraak bij een van onze huidspecialisten via 0499323453 of mail naar info@taiger.nl en ervaar zelf de voordelen van een microneedling behandeling voor jouw huid.