Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Huidtherapeut Veldhoven voor behandelingen op maat

Ondervind de voordelen van een verjongde huid met de professionele behandelingen van huidtherapeut Veldhoven. Wij van Taiger Huidinstituut leveren samen met ons team van huidspecialisten professionele behandelingen die de huid egaliseren, verbeteren en zelfs verjongen. Het begint bij ons allemaal met een vrijblijvend en geheel gratis kennismakingsgesprek waarin we zo goed mogelijk in kaart proberen te brengen wat voor huidtype je hebt, waar je huid naar snakt en wat jouw wensen zijn. Onderdeel van het kennismakingsgesprek is een huidscan die ons, dankzij geavanceerde technologieën, van informatie voorziet over delen van de huid of huidveranderingen die met het blote oog niet zijn vast te stellen.

Op basis van de huidscan stellen wij vervolgens een plan samen, geheel op maat, dat perfect aansluit bij de conditie en behoefte van jouw huid en huididealen. Of het nu gaat om het verhelpen van huidproblemen zoals acne, pigmentatie, rode plekjes of rode adertjes, ontharen of het bewerkstelligen van een intens gehydrateerde, stralende huid: Taiger huidtherapeut Veldhoven vindt de meest geschikte behandeling voor jou met gegarandeerd sensationele resultaten. De zoektocht naar een prettige en verantwoorde manier bereiken van een prachtige, egale huid stopt hier. Ons team van huidspecialisten bij huidtherapeut Veldhoven kijkt samen met jou naar de vraag van jouw huid en hoe beoogde resultaten met betrekking tot jouw huid bereikt kunnen worden.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Een mooie, egale huid dankzij Taiger huidtherapie Veldhoven

Bij Taiger huidtherapie Veldhoven kun je terecht voor persoonlijk advies en een op maat gemaakt behandelprogramma voor het creëren van een egale, stralende huid. Met de jaren vernieuwen de cellen in onze huid zich in een steeds lager tempo. Dit gegeven brengt tekenen van huidveroudering met zich mee in de vorm van bijvoorbeeld fijne lijntjes en oneffenheden. Niet alleen het huidverouderingsproces, maar ook andere huidproblemen zoals rode adertjes in het gezicht kunnen tegengegaan worden met behulp van professionele behandelingen van Tiger huidtherapie Veldhoven. Middels een kennismakingsgesprek en een extensieve huidscan wordt jouw ideale behandelprogramma samengesteld. Contacteer ons telefonisch of via de mail voor het maken van een afspraak.