Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Dé huidtherapeut Eindhoven waar je al zolang naar op zoek was

Wanneer je op zoek bent naar een manier om jouw huid op een natuurlijke manier te verbeteren of te verjongen kom je naar Taiger Huidinstituut: dé huidtherapeut Eindhoven. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij zowel ontspanning als het doeltreffend verbeteren van de huid centraal staat. Dit doen wij als huidtherapeut Eindhoven met een team van gespecialiseerde huidcoaches die een passie voor het optimaliseren van de huid delen. Of het nu gaat om huidproblemen zoals een doffe of droge huid of problemen in de vorm van acne of pigment: wij stellen met zorg een behandelplan samen dat aansluit bij jouw wensen en afrekent met jouw huidproblemen.

Met behulp van een huidscan, die onderdeel is van onze zorgvuldige intake, werken we als huidtherapeut Eindhoven samen aan het behalen van de mooiste resultaten voor jou en je huid. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor huidverbeterende behandelingen voor een ouder wordende huid, het ontharen van de huid of het aanpakken van rode plekjes of rode adertjes in het gezicht. Naarmate we ouder worden vindt er huidveroudering plaats doordat nieuwe cellen in onze huid zich minder snel herstellen. Hierdoor kan zowel de stevigheid als de elasticiteit van de huid verminderen, waardoor fijne lijntjes en rimpels kunnen ontstaan. Bovendien kunnen externe factoren zoals bijvoorbeeld schadelijke UV-stralen dit verouderingsproces versnellen.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Huidtherapie Eindhoven bij Taiger Huidinstituut

Taiger huidtherapie Eindhoven helpt bij het verbeteren en verjongen van de huid op een natuurlijke en een verantwoorde wijze. Door middel van onze huidtherapie Eindhoven werken we samen met jou naar een steeds egalere of jonger uitziende huid. We bieden verschillende optimaliserende huidbehandelingen aan die de elasticiteit en de stevigheid van de huid kunnen verbeteren, de huid egaliseren en pigmentatie of huidveroudering tegengaan. Ontdek door middel van welke huidtherapie wij jouw huid kunnen optimaliseren en verjongen en maak snel een afspraak. De eerste afspraak bij huidtherapie Eindhoven betreft altijd een gratis intake. Bel 0499 32 34 53 of mail naar info@taiger.nl.