Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Huidtherapeut Best laat jouw huid weer stralen

Breng een bezoek aan huidtherapeut Best voor het op een veilige, natuurlijke en ontspannen manier bereiken van een stralende, egale huid. Taiger Huidinstituut gaat wat verder dan de meeste andere schoonheidssalons door een persoonlijke en doeltreffende aanpak. Huidbehandelingen en ontspanning zijn hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Een ander prominent onderdeel van Taiger huidtherapeut Best is het uitgebreide kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen we een zo helder mogelijk beeld te krijgen bij de conditie van jouw huid, maar natuurlijk ook van de wensen die jij hebt voor jouw huid.

Een team van professionele en gespecialiseerde huid coaches staat dan ook voor je klaar om jou te helpen naar het beste resultaat voor jouw huid. Dit doen zij onder andere door het afnemen van een huidscan die meer inzage geeft in jouw huidconditie om zo een zo goed mogelijk resultaat te kunnen garanderen. Ongeacht het behandeltraject zorgt huidtherapie Best altijd voor het meest passende plan voor jou met het hoogst haalbare resultaat. Dankzij de huidtherapie van Taiger worden tekenen oneffenheden zoals pigmentvlekken, rode plekjes of rode adertjes in het gezicht vervaagt of verholpen. Ervaar een frisse uitstraling en egalere, jonger uitziende look met behulp van de specialisten van Taiger huidtherapie Best. Ook voor (definitief) ontharen met behulp van laserbehandelingen ben je bij Taiger aan het juiste adres.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Huidtherapie Best voor een jonger uitziende huid

Wij bij Huidtherapeut Best van Taiger Huidinstituut geloven dat een uitgebreide intake net zo belangrijk is als innovatieve behandelingen van hoge kwaliteit. Want alleen door een zorgvuldige intake bestaande uit vragen en een professionele huidscan komen we erachter welk behandelplan het meest geschikt is voor jouw huid. Hoe beter we jouw huid leren kennen, hoe beter we erachter komen hoe deze huid reageert op bepaalde behandelingen. Dat inzicht is nodig voor het behalen van zo goed mogelijk en spoedig mogelijk resultaat. Taiger huidtherapie Best stelt samen met jou een op maat gemaakt behandelprogramma op waarmee we de huid perfectioneren en verjongen.