Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Huidverbeterende gezichtsbehandeling Eindhoven

Zoek je naar een salon voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling Eindhoven? Bij Taiger Huidinstituut bieden we uiteenlopende gezichtsbehandelingen aan, die de huid en de conditie van de huid optimaliseren. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek om zo goed in kaart te kunnen brengen welke behandeling het beste past bij jou. Wellicht is acne voor jou een veelvoorkomend probleem, een huidprobleem dat vaak voorkomt in het gezicht. Acne kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jouw talgkliertjes wat meer talg aanmaken dan normaal waardoor de huid wat vettig wordt en poriën gemakkelijk verstopt kunnen raken met een vervelende ontsteking als gevolg.

Een veelvoorkomend gevolg van acne kunnen littekentjes zijn in de huid. Ook kan pigmentatie optreden, iets wat veelal als een zeer ongewenst effect wordt ervaren wanneer het om de huid in het gezicht gaat. Bij Taiger bieden wij verschillende behandelingen aan die deze problemen kunnen behandelen of voorkomen op een verantwoorde en natuurlijke manier, maar altijd met een persoonlijke aanpak. Voor de beste en meest effectieve gezichtsbehandeling Eindhoven kom je daarom naar Taiger. Middels een uitgebreide, individuele intake en een persoonlijke huidscan stellen wij het perfecte behandelpakket samen voor jou en je huid.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Beste behandeling gezicht Eindhoven

Voor de beste en op maat gemaakte behandeling gezicht Eindhoven moet je bij Taiger Huidinstituut zijn! Bij Taiger hebben we een passie voor het verbeteren van de huid op een persoonlijke manier in een ontspannen omgeving. Hierdoor kun jij heerlijk tot rust komen terwijl je geniet van de voordelen van onze effectieve behandelingen. Verlang jij naar een ontspannen behandeling gezicht Eindhoven die de huid verbetert en verjongt? Bij Taiger heb je de keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen waaronder acnebehandelingen, bindweefselmassages, mesotherapie, maar ook facials en peelings. Welke behandeling het beste bij je past bespreken we graag met je tijdens een, geheel gratis, intakegesprek. Maak vrijblijvend telefonisch of per mail een afspraak.