Skip to main content

Collageen & productgebruik ondersteunt door behandelingen.

Collageen bestaat er in vele soorten, zoals bijvoorbeeld vis collageen.
Dit zijn de zogenoemde biomarine-collagenen, deze overleven in de menselijke huid niet. Biomarine-collageen overleefd niet bij temperaturen hoger dan 26 graden, terwijl de temperatuur van de mensenhuid tot 37 graden warm kan worden.
Hiervoor is werken met SILS skin   (huideigen) zeer belangrijk.
De moeilijkheid hier is echter de grootte van het molecule collageen (eiwit), daar dit vele malen groter is dan de doorgang van de huid (haarfolikel, huidporie).

Waarom is collageen zo belangrijk ?

Na de overgang verliest de vrouw een hele belangrijke tak oestrogeen ( tak 17 oestradiol) die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen. Hierna maakt de huid geen collageen type 1 meer aan, u kunt dan alleen nog collageen toevoegen aan de huid. Hiernaast zijn er externe factoren die collageen afbreken, waaronder ; stress, milieu, slaap tekort, alcohol, roken en overmatig gebruik van suiker.
Nu hoor ik u bijna denken, kunnen we hier iets aan doen ? Dr.Med Erich Schulte een Duitse plastische chirurg uit de trauma/reconstructie chirurgie heeft 14 jaar geleden een onderscheiding mogen ontvangen voor het splitsen van de collageen molecule, zodanig dat er geen allergieën meer mogelijk zijn en dat de moleculen zonder spuit kunnen worden opgenomen door de huid. Hierdoor kunnen we met QMS Medicosmetics collageen toevoegen aan de huid.

Perfecte combinatie

Dit anti-aging concept is de perfecte combinatie van thuis gebruik en het ondersteunen van behandelingen. Tijdens deze behandelingen worden niet enkel hoogwaardige werkstoffen (82%) gebruikt, ook wordt tijdens deze behandelingen gezorgd dat uw producten thuis optimaal hun functie kunnen uitoefenen. Zo komt er in iedere behandeling, in iedere fase, het algenmasker terug. Het algenmasker zorgt ervoor dat het collageen voldoende vocht voorhanden heeft om zich te binden. Dit is de reden dat het gebruik van de collagenen ten alle tijden ondersteunt dient te worden met behandelingen in de salon.

Naast het collageen en algenmasker word er tijdens de behandelingen ook met 98 % pure medische zuurstof gewerkt.
Maak kennis met Qms en ervaar wat de behandeling voor uw huid kan betekenen!  Boek een meet and treat behandeling voor €55.-
24/7 online afspraken maken.