Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Acne littekens succesvol verwijderen

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat als zeer vervelend kan worden ervaren en het leven van iemand enorm kan beïnvloeden. Een bijkomend gevolg van acne zijn acne littekens, die helaas vaak niet meer uit zichzelf zullen vervagen. Om die reden ontwikkelen wij gepersonaliseerde behandelingen die acne littekens effectief bestrijden. Bij Taiger Huidinstituut adviseren en ondersteunen we jou met liefde bij het aanpakken en verhelpen van je acne en acne littekens. Dat gebeurt onder andere door middel van een intake, een zogenoemde huidmeting, en eventuele EMB bloedtest en bioresonantie.

Zo’n uitgebreide huidtest en huidscan zijn nodig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen bij jouw huid en deze vervolgens zo effectief mogelijk te kunnen behandelen zodat jij spoedig kunt genieten van het beste resultaat. Een EMB bloedtest of bioresonantie geven de mogelijkheid om van binnenuit te kunnen zien waar de huid behoefte aan heeft of op reageert, hierdoor kunnen we de huid nog optimaler behandelen. Neem afscheid van je acne littekens en maak een afspraak met een van onze huidspecialisten bij Taiger Huidinstituut via 0499 32 34 53 of mail naar info@taiger.nl en hopelijk zien we je snel.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Littekenbehandeling acne bij Taiger Huidinstituut

Wanneer je zoekt naar een effectieve littekenbehandeling acne met professionele en hoogwaardige resultaten moet je bij Taiger Huidinstituut zijn. Acne littekens kunnen in verschillende vormen optreden. Ook kan er als gevolg van acne sprake zijn van grove poriën of andere oneffenheden die de huid minder egaal maken. Als je ervoor kiest om een littekenbehandeling acne bij Taiger Huidinstituut te nemen, beginnen we allereerst met een uitgebreid eerste gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen we ook een huidmeting, huidtest en eventueel een huidecho, bioresonantie of EMB bloedtest doen om zoveel mogelijk kennis te nemen van jouw huid en huidveranderingen. Op die manier kunnen we jou zo goed mogelijk helpen en een op maat gemaakt plan concretiseren.