Skip to main content
Alles over uw schoonheid!

Acne instituut Taiger

Wanneer je in een veilige en verantwoorde omgeving op een effectieve en snelle manier van je acne problemen af wilt komen, kom je naar acne instituut Taiger. Hét instituut voor het verhelpen van acne gerelateerde problemen op een innovatieve en oplossingsgerichte manier. Bij acne instituut Taiger vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van een huid die gezond en in balans is, vrij van oneffenheden en ontstekinkjes in de vorm van bijvoorbeeld acne – iets wat enorm van invloed kan zijn op je leven, ongeacht je leeftijd. Het is dan ook onze missie om jou van je acne af te helpen op een manier die past bij jou en jouw wensen.

Er bestaan verschillende vormen van huidproblemen. Een bekend huidprobleem is acne, iets wat je zelfvertrouwen kan aantasten wanneer dit in ernstige of minder ernstige vormen optreedt. Bij Taiger Huidinstituut, het beste instituut acne behandelingen, helpen wij jou bij het terugkrijgen van je zelfvertrouwen door acne te behandelen en verhelpen. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijke behandelstrategie die begint bij een uitgebreid kennismakingsgesprek en een met zorg uitgevoerde huidscan en huidmeting. Ook kijken we mogelijk van binnenuit waar de huid gevoelig voor is of tekorten aan heeft middels een EMB bloedtest of bioresonantie. Ons instituut acne behandelingen maakt op die manier inzichtelijk hoe jouw ideale huid eruitziet en welke behandelingen hier het beste bij passen.

Maak direct online een afspraak!

Een afspraak maakt u eenvoudig online.

Volg de laatste blog en youtube berichten!

Klik hier voor de laatste blog en youtube berichten.

Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Klik hier om naar onze online shop te gaan.

Acne salon met een vertrouwde en persoonlijke aanpak

Wie dacht dat behandelingen bij een speciale acne salon er alleen zijn om de acne te verlichten heeft het mis. Bij Taiger Huidinstituut, dé acne salon van Nederland, kijken we samen naar de meest ideale behandelmethoden voor jouw huid. Wij vinden een persoonlijke aanpak enorm belangrijk, omdat iedere huid anders is. Daarom vraagt iedere huid ook om een andere (acne) behandeling. Aan de hand van een uitvoerige intake, huidtest, huidecho en eventuele EMB bloedtest of bioresonantie bij onze gespecialiseerde acne salon vinden wij de juiste behandeling waarmee we jouw acne onder controle krijgen, verhelpen en uiteindelijk ook acne littekens grondig kunnen aanpakken.