Skip to main content

Kom naar Taiger acne Veldhoven voor je acne problemen

Wil jij voor eens en voor altijd de controle terugkrijgen over jouw acne en op een veilige manier van jouw acne afkomen? Breng dan een bezoek aan Taiger acne Veldhoven, waar we specialist zijn in het succesvol aanpakken en verhelpen van acne. Wij staan voor oplossingsgericht werken en doeltreffend resultaat en dat doen we middels onze relaxte en persoonlijke aanpak. Acne is een persoonlijk probleem en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij van Taiger acne Veldhoven gaan daarom met jou uitgebreid in gesprek tijdens de speciale intake en nemen onder andere een persoonlijke huidtest en huidscan bij je af: de eerste stap in de richting van een stralende huid. Daarnaast kunnen we dankzij bioresonantie en een EMB bloedtest zien waar de huid van binnenuit op reageert en eventueel behoefte aan heeft en de huid nog beter behandelen.

Wanneer jouw acne eenmaal onder controle is of misschien zelfs helemaal verholpen is, kan het zijn dat je nog last ondervindt van littekens en andere oneffenheden. Geen paniek, ook voor het verwijderen van acne littekens Veldhoven kun je bij Taiger Huidinstituut terecht. Wij creëren de behandeling die jouw overgebleven littekentjes kunnen verhelpen en de poriënstructuur van jouw huid kan optimaliseren. Maak, geheel zonder verplichting, een afspraak voor het actief behandelen van acne littekens Veldhoven bij Taiger en geef je zelfvertrouwen een boost. Een peeling of een dermapen behandeling kunnen onderdeel zijn jouw acne behandelplan.

Een afspraak maken bij acne instituut Veldhoven?

Acne behandelingen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een afspraak maken bij acne instituut Veldhoven? Neem dan contact met ons op via 0499 32 34 53 of mail naar info@taiger.nl voor het inplannen van jouw gratis kennismaking.

Intakegesprek

Wij zorgen ervoor dat je je meteen volledig op je gemak voelt, dat er goed naar je geluisterd wordt en dat we het meest effectieve behandelprogramma voor jou samenstellen. Dankzij de diverse acne behandelingen en behandelmethoden waar acne instituut Veldhoven over beschikt, zorgen we voor het hoogst haalbare resultaat voor jouw huid.

Lees onze blog https://taiger.nl/acne-wat-te-doen/– wat te doen ?

Vergoeding door zorgverzekeraars

Omdat wij acne gespecialiseerd zijn en zijn aangesloten bij de Anbos en AGB geregistreerd worden acne behandelingen in de meeste gevallen vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Twijfelt u? Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.