Skip to main content

De voordelen van Taiger acne Oisterwijk

Je acne laten behandelen bij Taiger acne Oisterwijk heeft vele voordelen voor jou. Wij gaan namelijk net even een stapje verder dan de reguliere salons, in het bijzonder wanneer het gaat om het behandelen van acne. Dat doen we omdat iedere huid anders is en dus ook om een andere behandeling en verzorging vraagt. Taiger acne Oisterwijk verzekerd aan de hand van een uitermate persoonlijke aanpak de hoogwaardige resultaten waar je altijd al van droomde. Wij selecteren de geschikte behandeling of combinatie van behandelingen voor jouw huid om de acne zo snel mogelijk onder controle te krijgen en actief te verhelpen.

Bovendien ben je voor het met succes verhelpen en aanpakken van acne littekens Oisterwijk ook bij Taiger Huidinstituut aan het juiste adres. Acne littekens kunnen een gevolg zijn van iedere vorm van acne. In het bijzonder bij ernstige vormen van acne zijn littekens als gevolg hiervan een veelvoorkomend fenomeen, iets wat voornamelijk in het gezicht als storend kan worden ervaren. Het actief aanpakken van acne littekens Oisterwijk bij Taiger wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd acne behandelschets. Een op maat gemaakt plan dat volledig is afgestemd op jouw huidconditie en huidwensen.

Maak een afspraak bij acne instituut Oisterwijk

Acne behandelingen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het maken van een afspraak bij acne instituut Oisterwijk van Taiger kun je geheel vrijblijvend telefonisch of per mail een afspraak bij ons maken. We zullen het behandeltraject voor het verhelpen van jouw acne, acne littekens, of beide, beginnen met een uitgebreide intake die bestaat uit het beantwoorden van verschillende vragen, een huidmeting, huidscan en eventuele huidecho.

Intakegesprek

Bovendien kunnen we ook door middel van bijvoorbeeld bioresonantie en EMB bloedtesten kijken waar de huid van binnenuit op reageert of welke tekorten of behoeften de huid heeft. Op basis van de resultaten naar aanleiding van de intake concretiseren we bij acne instituut Oisterwijk vervolgens een geheel op maat gemaakt behandelschema dat het hoogst haalbare resultaat garandeert voor een stralende en egale huid.

Lees onze blog https://taiger.nl/acne-wat-te-doen/– wat te doen ?

Vergoeding door zorgverzekeraars

Omdat wij acne gespecialiseerd zijn en zijn aangesloten bij de Anbos en AGB geregistreerd worden acne behandelingen in de meeste gevallen vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Twijfelt u? Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.