Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Met permanente make-up corrigeert dunne en onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen volledig, zoals alleen visagisten dat kunnen. Zo ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauw lijn. U kunt eventuele littekens in de wenkbrauwen met deze techniek eveneens camoufleren. En als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, bijvoorbeeld door alopecia areata, realiseren we met de hairstroke 3D-techniek een natuurlijke wenkbrauw die uw gezicht weer uitdrukking geeft.

Maar ook voor de perfecte eyeliner, lipliner of een  full lips bent u aan het juiste adres.

Daarnaast heeft Peggy zich gespecialiseerd in tepelhof correctie. Met specifieke apparatuur, naalden en technieken maken we een heel natuurlijk ogend tepelhof. De kennis voor deze specifieke methode vraagt jarenlange ervaring in het toepassen van pigmentkleuren en naald technieken. De specialiste heeft die ervaring; u kunt verzekerd zijn van een natuurlijk ogend resultaat.

Bij ons in de salon komt permanente make-up specialiste Peggy Saris zij behoort tot de beste PMU specialisten van Nederland. Daar zijn we trots op! Als specialiste heeft zij jarenlange expertise en ervaring in het zetten van professionele “natural looking” permanente make-up.

Meer informatie of een intake gesprek ?

Wilt u graag vrijblijvend geïnformeerd worden, foto’s bekijken, de PMU (indien mogelijk) getekend zien, vragen stellen en uw eventuele wensen bespreken?
Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek waarin wij al uw vragen beantwoord, u exact uitleggen hoe de behandeling gaat en wat het resultaat kan zijn. Na deze intake kunt u besluiten of u een afspraak hiervoor wilt inplannen.

Peggy Saris  is GGD gecertificeerd.
Werkt volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor permanente make-up, waarmee u verzekerd bent van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.

Belangrijk om te weten om teleurstelling te voorkomen! Tijdens een nieuwe PMU behandeling wordt u ALTIJD uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd door de specialiste.

Dit is wat we doen bij nieuwe behandelingen voordat we gaan pigmenteren:

  • Bespreken van uw wensen qua vorm en kleur (uitsluitend natuurlijke pigmenten)
  • Advies van onze permanente make-up specialiste
  • PMU wordt bij u getekend als voorproefje van het uiteindelijke resultaat
  • Enkel na akkoord start de pigmentatie