Skip to main content

Anastasia wenkbrauw behandeling

Anastasia Soare, de enige echte wenkbrauw expert uit Beverly Hills
Wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare.
Zij heeft vanuit haar – exclusieve – salon in Beverly Hills de professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld en ze is verantwoordelijk voor veel ‘world famous brows’ zoals die van Jennifer Lopez.
Haar visie: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.

De Anastasia Wenkbrauw behandeling geeft je wenkbrauwen die precies bij jouw gezicht (vorm, bot-structuur, huidteint en haarkleur) passen.

De specialisten bij Huidinstituut Taiger zullen eerst goed naar je gezichtsvorm kijken en je adviseren over de verschillende vormen van de wenkbrauw. Natuurlijk kan je zelf aangeven wat je mooi of minder mooi vindt. De basis van Anastasia’s treatment is de bijzondere 5-stappen aanpak voor perfecte wenkbrauwen.

Op basis van de meetpunten bepalen we samen met u welke van de vijf stencils geschikt is, dit stencil is de perfecte wenkbrauw voor u! Vervolgens wordt de wenkbrauw ingekleurd met een passende kleur Brow Powder. Voor iedere haarkleur is er een bijpassende Brow Powder. Dan worden alle haartjes geëpileerd met de Anastasia Tweezer en geharst met de zachte parel hars, die buiten het stencil vallen.

De wenkbrauwen worden gefixeerd met een van de Anastasia Brow Gels om deze de hele dag gemodelleerd te houden en als finishing touch het Anastasia Eye Light Pencil voor een instant lift en een open blik. De Anastasia wenkbrauw behandeling kun je ook perfect combineren met het verven van je wenkbrauwen.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
Huidinstituut Taiger Skin Coach
Welkom bij Huidinstituut Taiger, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM