BeautysalonTaiger-Button-Huidanalyse

Intake gesprek
Elk consult start met een intake-, kennismakingsgesprek.
Tijdens de intake wordt er een uitgebreid en persoonlijk intakeformulier ingevuld en huidpaspoort opgemaakt. Buiten het analyseren van de huid, wordt de huid gemeten met de skinanalyser. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde van je huid vertellen veel over de conditie hiervan. Aan de hand van de uitkomst van de intake, kunnen we zorgvuldig samen een persoonlijk behandelplan samenstellen.

Wat verteld een huidmeting
Tijdens een huidmeting meten we het vochtgehalte, vetgehalte de PH waarde en het erytheem en melanine gehalte van de huid.
Vochtgehalte Deze parameter geeft het vochtgehalte in de hoornlaag aan. Een vochtarme huid is niet in staat om vetten te binden. Zodoende is het voor de vochtarme huid onmogelijk om werkstoffen te binden.

Vetgehalte
Deze parameter geeft aan hoeveel lipiden zich op de huid bevinden. Lipiden bevatten waardevolle stoffen, die de huid nodig heeft om haar goede conditie te onderhouden en om degeneratie tegen te gaan.

PH-waarde
Deze toont aan in welke conditie de natuurlijke beschermmantel (zuurmantel) zich bevindt. In het kader van huidverbetering is het belangrijk en noodzakelijk dat deze natuurlijke bescherming goed is én goed blijft! Onze zuurmantel is tenslotte onze natuurlijke bescherming van de huid tegen schimmels, bacteriën en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

pH-waarde
Deze parameter toont aan hoe het gesteld is met de conditie van de natuurlijke zuurmantel. De zuurmantel vormt een natuurlijke bescherming van de huid tegen schimmels, bacteriën en andere schadelijke invloeden van buitenaf. In het kader van huidverbetering is het belangrijk en bovenal noodzakelijk dat deze natuurlijke
bescherming goed is én ook goed blijft!

Melanine- en erytheemwaarde
exacte melanine- en erytheemwaarden van de huid zijn nooit met het blote oog te herkennen, maar deze waarden zijn van essentieel belang om te weten ten aanzien van huidverbetering. Vanuit deze waarde word het huidtype met de bijbehorende erytheemreactie herkent.