Hoe werkt Meta Therapy
Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiente werking hebben.

Het resultaat
• uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit
• porien worden fijner
• doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd
• algehele conditie van de huid verbeterd
• jongere en frissere uitstraling

Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy
Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De subjectbles, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Door de Meta Therapy behandeling is uw huid extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt.
Voor optimaal resultaat is het van belang de geadviseerde producten thuis te gebruiken.

Hoe vaak?
Meta Therapy start in kuurverband van 4 behandelingen. Vervolgens wordt de huid afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om het resultaat te behouden.

Rimpelbehandelingen
Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decollete, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

Erkend Meta Therapy specialiste
Meta Therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. Natural Skin is door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapy Specialist. Voor de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.